Synsprove_175x250

Book tid: 56503928

Åbningstider

Mandag kl. 9.00-16.30

Tirsdag kl. 9.00-17.30

Onsdag kl. 9.00-17.30

Torsdag kl. 9.00-16.30

Fredag kl. 9.00-18.00

Lørdag kl. 9.00-13.00

Lindberg

Link til leverandør: http://lindberg.dk/

En særlig holdning til briller

Bliv set

Med et par LINDBERG briller signalerer du, at du tænker anderledes og har en kenders blik for exceptionelt design og materialer af høj kvalitet.

En LINDBERG brille udstråler æstetik, teknisk nytænkning og uforligneligt håndværk.

Diskret elegance

Alt, hvad vi gør, har dybe rødder i den danske designtradition præget af diskret, klassisk elegance og enkelhed.

LINDBERG har vundet mange prestigefyldte designpriser for sine unikke briller. Vi går aldrig på kompromis og med vores blik for detaljen, patenterede teknologi og individuelle håndværk, skaber vi briller, der virkelig gør indtryk.

Eksklusive materialer

LINDBERG briller er fremstillet af eksklusive materialer fra ansvarlige kilder sim f.eks. titanium, guls, platin, diamanter og acetat, der er udvalgt pga. deres tidløse elegance, exceptionelle styrke og karakteristiske udtryk.

Enkelte LINDBERG briller fås også iøjnefaldende naturmaterialer som f.eks. vandbøffelhorn fra Indien, moskushorn fra Grønland og mammutstødtand fra Sibirien.

Teknisk nytænkning

LINDBERGs tekniske nytænkning og fine, håndværksmæssige detaljer har revolutioneret moderne brilledesign. Vi har fjernet alt, hvad der ikke er absolut nødvendigt – bl.a. alle skruer, nitter og svejsninger.

Selv om LINDBERG briller er blandt de letteste og mest komfortable i verden, er de utroligt stærke og fleksible.

Dit valg

LINDBERG har vendt op og ned på brillebranchen. Hos os er der ingen masseproducerede standardbriller – design, detaljer og materialer er dit valg.

Individuelt håndværk

Alle LINDBERG briller specialfremstilles af unikke materialer under anvendelse af egenudviklet teknologi og det ypperste inden for individuelt håndværk. Hver enkelt brille er tilpasset dine ønsker, færdiggjort i hånden og nummereret enkeltvis.