Prego

Link til leverandør: http://www.pregoeyewear.dk/shop.asp

Om Prego

Kvalitet og pasform

Prego solbriller er fremragende håndværk, hvor der er kælet for detaljerne i hvert eneste stel, og Prego sætter hver sæson nye standarder for, hvad man kan forvente af en solbrille.

Stellene er håndlavede i så høj en kvalitet, at det er muligt at bruge dem både som regulære brillestel eller som solbriller med styrkesolglas. Spørg din Prego forhandler om mulighederne for montering af styrkeglas i Prego solbriller.

Hvert Prego stel er omhyggeligt håndpoleret, så ingen skarpe kanter generer, og på metalstellene er næsepuderne udført i behagelig blød silikone. Hvor designet tillader det, er stængerne monteret med “stop- hængsel”, så enden af brillestangen ikke ridser brilleglasset, når brillen foldes sammen.

Alle Prego solbriller leveres inklusiv et beskyttende etui med spejl og mikrofiberpose.

 

Pleje

Pas godt på dine nye Prego solbriller. Undgå at glassene bliver ridsede så den optiske kvalitet bevares. Prego solbriller må alene rengøres med sæbevand, skylles med rent vand og tørres med en blød klud. Opbevar dine Prego solbriller i det medfølgende etui eller microfiberpose når du ikke har dem på. Har du brug for at få dine Prego solbriller rettet eller repareret kan du henvende dig hos en af vores autoriserede forhandlere.

 

UV beskyttelse

Prego anvender alene solbrilleglas i højeste kvalitet, fremstillet af CR-39, polycarbonat eller polariseret TAC, som beskytter mod solens skadelige UV-stråler. Alle Prego solbrilleglas er i overensstemmelse med EU direktivet 89/686/EEC ifølge standarden 1836:2005/A1:2007 (solbriller til almindelig anvendelse).

 

Prego solglas kategori

Solglas kategorien (forkortet “Cat.”) indikerer på en skala fra 0 til 4, hvor mørke (farvede) solglassene er og ikke i hvor høj grad de beskytter imod solens skadelige UV stråler.

Prego solbriller er oftest monteret med solglas i solglas kategori 2 eller 3.

Herunder finder du en oversigt over solglas kategorierne iht. Ovennævnte direktiv og normer. Solglas kategorien for hver Prego solbrille er angivet på pregoeyewear.dk samt på den indlægsseddel som følger med hver Prego solbrille. I samme folder findes en vejledning i hvordan du vedligeholder din Prego solbrille.

Solglas kategori
Indlægsseddel

 

Har du brug for yderligere information eller har du spørgsmål om Prego solbriller er du altid velkommen til at kontakte en af vores Prego forhandlere eller kontakte os direkte på webshop@pregoeyewear.dk eller telefon 6594 1530.